Lampi de operatie

Grupul KLS Martin foloseste de mai bine de 20 ani tehnologii inovatoare care au dat alt sens notiunii de iluminare in sala de operatie si au dat posibilitatea chirurgilor sa opereze in “lumina adevarata”.

Tehnologii ca becul cu descarcare in gaz sau filtrul de racire plaseaza lampile de operatie Martin in produsele de top ale acestei categorii.

Controlul electronic faciliteaza ajustarea automata, printr-un servomotor, a luminozitatii si a dimensiunilor campului operator luminat, setarile respective fiind afisate pe un panou aflat pe bratul lampii.
Multitudinea de combinatii intre lampile de diverse intensitati ofera operatorilor posibilitatea sa isi aleaga iluminarea optima pentru tipul de operatie pe care o practica, de la interventii mici pana la interventii majore care necesita o echipa ampla si deci o iluminare puternica si de buna calitate: Nici o operatie nu este identica, si lumina nu este intotdeauna aceeasi: nici la inceputul unei interventiei, si cu atat mai putin in timpul procedurii, cand iluminarea structurilor tesuturilor are o importanta deosebita.

Fiecare chirurg are nevoie in mod curent lampi de operatie care sa furnizeze lumina la diferite intensitati, contrast – inalt si care sa previna aparitia umbrelor de culoare. Lampile de operatie de la KLS Martin ofera suport si flexibilitate in orice interventie chirurgicala.

Producatori

KLS MARTIN Group