Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Despre noi


Gadagroup Romania este lider in distributia de dispozitive medicale avansate, echipamente si servicii complementare pentru diagnosticul, tratamentul si monitorizarea bolilor cardiovasculare si detine o pozitie puternica in terapia intensiva pentru nou-nascuti, copii si adulti.

Acordand atentie deosebita suportului clientilor si excelentei in executie, am construit o echipa puternica de specialisti si ingineri pentru a asigura implementarea procedurilor de aprovizionare, logistica, management de proiect si servicii de asistenta tehnica la standarde inalte.

De peste 15 ani furnizam cele mai avansate produse si solutii pentru radiologie, terapie intensiva, ecografie, chirurgie cardiaca, cardiologie si radiologie interventionala. Gadagroup Romania este unic distribuitor autorizat pentru producatorii de renume mondial: Philips Healthcare, Edwards Lifescience, Hill-Rom, Sorin Group, Terumo, Masimo, Fisher & Paykel, Natus, KLS Martin, Medifa si altele.

Impreuna cu partenerii nostri investim cu mandrie in inovatii relevante pentru piata din Romania, in tehnologii si programe educationale care faciliteaza specialistilor imbunatatirea rezultatelor pacientilor, fiind luate in considerare constrangerile curente financiare si operationale ale operatorilor de servicii medicale din mediul public sau privat.