Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Curs de pregatire avansata in aplicatii cardiace pentru computer tomograf multislice, 7 - 8 Aprilie 2009

Philips Healthcare si radiusmed, cu sprijinul Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania, au organizat in intervalul Marti, 7 aprilie 2009 - Miercuri, 8 aprilie 2009 la Hotelul Howard Johnson Plaza, Bucuresti "Cursul de pregatire avansata in aplicatii cardiace pentru CT multislice".

Cursul a obtinut acreditare din partea Colegiului Medicilor din Romania, iar cei 27 participantii au primit 11 puncte EMC.


Dintre personalitatile din lumea medicala romaneasca care au participat la eveniment enumeram: Dr. Dan Deleanu - Presedintele Societatii Romane de Cardiologie, Dr. Dragos Cuzino - Director Adjunct Medical si Sef Sectie Radiologie Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Dr.Carol Davila", Prof. Dr. Dragos Negru – Sef Sectie Radiologie Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf.Spiridon" Iasi, Dr. Tudor Ciprut - Sef Sectie Radiologie Spitalul Universitar de Urgenta Elias.

 

Durata: 2 zile
Locatie: Bucuresti
Limba cursului: Engleza

 

De ce acest curs?

Rolul tehnologiei CT multi – detector in diagnosticul bolilor cardiace a fost revolutionat de introducerea scannerelor cu 64 de slice-uri. In combinatie cu tehnici de procesare avansate pentru imagini, acum se pot realiza examinari de rutina precum "calcium scoring", detectia stenozei, perfuzia si viabilitatea tesutului miocardic.

 

Cui s-a adresat acest curs?

» Fiecarui medic specialist cardiolog si radiolog care a dorit informatii despre noile tehnici si care a dorit sa se familiarizeze cu diversele aplicatii

» Fiecarui medic cardiolog si radiolog care a dorit sa lucreze cu tehnologia cea mai noua in Cardiac CT si care a dorit sa experimenteze avantajele acesteia in fluxul de lucru si in interpretarea diagnosticului specific

 

Care sunt informatiile furnizate la acest curs?

» Detalii despre noile tehnici in Cardiac CT

» Interpretarea si analizarea diversele cazuri Cardiac CT, ghidati de discutiile intense avute cu echipa de experti

» Folosirea protocoale de scanare pentru optimizarea dozei

» Indicatii utile de la specialisti experimentati in cardiac CT

De ce este acest curs special?

Cursul este focusat pe studii de caz si aplicatii clinice pe statia de lucru.