Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Diamond Dent - Clinica Stomatologica

Diamond_011
Clinica Stomatologica Diamond Dent dispune de patru cabinete echipate cu tehnologie de ultima generatie: unituri dentare A-dec dotate complet cu accesorii, laser chirurgical, aparatura speciala pentru tratamentul endodontic, lampa de albire cu accelerator de albire, aparatura specifica pentru inserarea implanturilor si pentru celelalte manopere chirurgicale, camera speciala pentru sterilizare, camera speciala pentru radiologie dotata cu Orthopantomograph cu brat Cephalostat OC 200 si aparat pentru radiografii intraorale Focus.

Cerinte client

Realizarea unei clinici de referinta, in topul clinicilor private din Brasov, cu o dotare de ultima generatie care sa ofere siguranta atat personalului medical, cat si pacientilor.


Solutii oferite

Diamond08 Unit dentar A-Dec 500
Unitul A-dec 500 este de departe cel mai avansat produs creat vreodata de A-dec, lider mondial in unituri dentare. Este un varf al tehnologiei cu fiabilitate ridicata, aspect stilat si functionare flexibila. Scaunul este actionat hidraulic ceea ce face ca acesta sa fie usor de utilizat, durabil, datorita folosirii judicioase a componentelor electronice. Suportul de cap cu profil subtire al scaunului si spatarul ultrasubtire ofera mai mult loc pentru picioare sub scaun, permitandu-va sa coborati pacientul si sa lucrati intr-o pozitie mai confortabila. Scaunul pacientului ofera un echilibru optim intre acces si confort. Sisteme de suport cu mai multa flexibilitate si optiuni in livrarea instrumentelor asistentei. Optiunile lampii stomatologice si montarea monitorului ofera o pozitionare mai buna, sporesc vizibilitatea in cavitatea orala.

Diamond03 Unit dentar Performer III
Ofera siguranta, optiuni multiple si o mai mare flexibilitate decat pana acum, astfel incat beneficiati de un echipament modern si eficient la preturi competitive. Bratul medicului este montat in fata, ceea ce confera o mare flexibilitate in folosirea pe partea dreapta - stanga, precum si posibilitatea rotirii cu 270º in jurul scaunului. Spatarul subtire confera mai mult spatiu pentru picioare si o pozitie de lucru foarte confortabila. Sistemul electro - hidraulic de pozitionare a scaunului este controlabil fie din comanda la picior, fie din panoul de comanda "touchpad" atasat la bratul medicului si are 4 pozitii pre-setabile.

diamond07 Accesorii unituri dentare
• Micromotoare si piese de mana W&H
• Lampa de fotopolimerizare si camera intraorala Acteon
• Aparat detartraj EMS
• Fiziodispenser si piesa contraunghi de chirurgie Aseptico
• Compresor EKOM
• Masina de spalat instrumentar
diamond04 Orthopantomograph cu brat Cephalostat OC 200
Echipamentul Orthopantomograph® 200 dedicat radiologiei panoramice reprezinta tot ceea ce va doriti de la un unit performant si chiar mai mult; duce mai departe reputatia de fiabilitate si excelenta clinica a companiei finlandeze Instrumentarium, inventatoarea acestor echipamente. Iata doar cateva din beneficiile OC 200: control automat al expunerii (AEC), compensare automata a expunerii in regiunea spinei (ASC), raza in forma de "V" se adapteaza densitatii osoase si structurii anatomiei umane , program unicat de asigurare a calitatii, 10 programe standard de imagistica incluzand program special pentru radiografie panoramica pediatrica cu expunere redusa la radiatii,telecomanda pentru comenzile aparatului.

diamond06 Focus - aparat pentru radiografii intraorale
Focus™ permite o pozitionare inovatoare a bratului care are stabilitate exceptionala si mentine fix tubul in timpul expunerii. Proiectarea brevetata a lui Focus™ include un generator de inalta frecventa (VHF DC) incorporat in partea orizontala a bratului suport al unitatii, asigurand cea mai mare siguranta in functionare si facilitand instalarea si operatia de service. Expunerile pot fi executate direct de pe panoul de comanda sau cu butonul de expunere optional de pe telecomanda.
Vacuklav 24 - autoclav Melag
Echipamentul este produs in Germania de catre compania Melag si face parte din categoria autoclavelor de clasa B. Are o capacitate de 22,6 litri, cinci programe de sterilizare, doua programe de test, performantele sale fiind net superioare autoclavelor obisnuite datorita vacuumului pre-fractionat. Este dotat si cu post-vacuum fractionat, pentru uscarea totala si pentru pregatirea instrumentarul sterilizat in vederea pastrarii pe termen lung.

Testimonial

"Am inceput colaborarea cu radiusmed in urma cu aproape un an de zile, motivati de prestigiul produselor si serviciile oferite de companie, cat si de increderea pe care echipa de profesionisti a reusit sa ne-o inspire. Pe parcursul colaborarii noastre totul a mers excelent, motiv pentru care ii putem recomanda cu placere drept un viabil furnizor de echipamente, cat si un partener pe care te poti baza."


Dr. Paula Muresan

Clinica Diamond Dent, Brasov
www.diamond-dent.ro