Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

DP Dental Group - Clinica Stomatologica


Clinica DP Dental Group ofera o gama larga de servicii de calitate inalta: terapie odontala, protetica, cosmetica dentara, ortodontie, chirurgie, implantologie. Atmosfera calda, primitoare, mediul placut si profesionalismul angajatilor sunt doar cateva motive pentru care cu siguranta veti reveni in aceasta clinica.

Calitatea serviciilor medicale depinde de pregatirea, talentul, motivatia medicilor, si, in acelasi timp, de aparatura pusa la dispozitia acestora. Pentru confortul pacientilor si al personalului angajat clinica a fost proiectata si echipata la standarde europene in domeniu, cu echipamente si mobilier specializat.

Cerinte client

Dotarea unei clinici stomatologice cu aparatura moderna si fiabila, cu adresabilitate catre clienti exigenti si pretentiosi.


Solutii oferite

Unit dentar Radius Performer
Ofera un raport optim calitate – pret prin combinatia indrazneata dintre bratul medicului al unitului dentar Radius si fotoliul pacientului al unitului Performer. Spatarului scaunului este subtire, ceea ce permite acces usor la pacient, mai mult spatiu pentru picioarele medicului si o pozitie confortabila de lucru pentru medicul stomatolog. Bratul medicului ofera o mare flexibiliate in folosirea pe partea dreapta – stanga, precum si posibilitatea rotirii in jurul scaunului. Touchpad integrat pentru a asigura controlul functiilor de baza ale unitul. Tetiera este dublu articulata, iar tapiterie este fara cusaturi. Instrumentele asistentei sunt autoclavabile. Unitul este complet accesorizat cu piese de mana W&H, aparat detartraj EMS. Lampa stomatologica integrata are trei axe rotationale pentru o mai buna pozitionare. Compresorul EKOM DK 50 2V asigura atingerea unei inalte calitati a aerului medical.


Unit dentar Performer III

Ofera siguranta, optiuni multiple si o mai mare flexibilitate decat pana acum, astfel incat beneficiati de un echipament modern si eficient la preturi competitive. Bratul medicului este montat in fata, ceea ce confera o mare flexibilitate in folosirea pe partea dreapta - stanga, precum si posibilitatea rotirii cu 270º in jurul scaunului. Spatarul subtire confera mai mult spatiu pentru picioare si o pozitie de lucru foarte confortabila. Sistemul electro - hidraulic de pozitionare a scaunului este controlabil fie din comanda la picior, fie din panoul de comanda "touchpad" atasat la bratul medicului si are 4 pozitii pre-setabile. Unitul este complet accesorizat cu piese de mana W&H, aparat detartraj EMS. Compresorul EKOM DK 50 2V asigura atingerea unei inalte calitati a aerului medical.

Focus - aparat pentru radiografii intraorale
Echipamentul Focus™ permite o pozitionare inovatoare a bratului care are stabilitate exceptionala si mentine fix tubul in timpul expunerii. Proiectarea brevetata a lui Focus™ include un generator de inalta frecventa (VHF DC) incorporat in partea orizontala a bratului suport al unitatii, asigurand cea mai mare siguranta in functionare si facilitand instalarea si operatia de service. Expunerile pot fi executate direct de pe panoul de comanda sau cu butonul de expunere optional de pe telecomanda..

Radioviziograf Sigma™ M
Sigma™ M reprezinta o realizare tehnologica de varf a firmei Instrumentarium. Sistemul consta in senzorul digital pentru imagini radiologice, conexiune electronica USB, suporti ai senzorului, huse igienice si software de vizualizare si procesare a imaginilor digitale CliniView. Sistemul se conecteaza prin software-ul FocusLink la echipamentul de radiologie retroalveolara Focus&trade.
Melatronic 23 EN – autoclav MELAG
Melatronic EN este un autoclav care ofera programe din Clasa N si Clasa S. Dotat cu microprocesor care controleaza si monitorizeaza parametrii de sterilizare: temperatura, presiune si timp, afiseaza pe ecran toate informatiile importante. Alimentarea cu apa se face din rezervorul independent care elibereaza apa in incinta. Alimentarea cu apa se face automat prin dozare. Autoclavul este accesorizat cu masina de sigilat pungi MELAseal 100 si aparat pentru producerea apei distilate MELAdest 65, ambele produse de compania germana Melag.

Testimonial

"“Experienta , flexibilitate, dar mai ales echipamente de ultima generatie. Acestea sunt calitatile pe care le-am cautat cand am ales sa colaborez cu  radiusmed . Am gasit aceste calitati la ei si ele au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de doi ani. Increderea pe care le-am acordat-o a fost rasplatita. "


Dr. Dan Patroi

Clinica DP Dental Group, Bucuresti
www.dpdental.ro