Radiologie si imagistica

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Medicina nucleara


Sistemele Philips pentru medicina nucleara sunt apreciate de lumea medicala in intreaga lume. Philips aduce o noua viziune asupra medicinei nucleare si dispune de tot ce aveti nevoie pentru a avea succes acum si in viitor:

  • Noi sisteme SPECT, SPECT / CT si PET / CT;
  • Noi spatii de lucru proiectate special pentru o eficienta crescuta;
  • Noi colaborari de cercetare pre-clinica.
Medicina nucleara poate realiza lucruri ce nu pot fi realizate in alte moduri. Ne dam seama de potentialul maxim, pentru a va ajuta sa va dati seama de potentialul dumneavoastra. In timp ce stiinta de imbinare a biotehnologiei si fizicii este inca la inceput, Philips imbratiseaza potentialul imagisticii moleculare pentru a va ajuta sa schimbati lucrurile in mai bine. Sa luam drept exemplu automatizarea avansata o sistemului BrightView SPECT cu tehnologia BodyGuard si capacitatea de a da posibilitatea particularizarii distantei de scanare a pacientului chiar si in timpul achizitiei in timp real, ceea ce reprezinta o usurare pentru pacientii care sunt claustrofobi; sau revolutionarul sistem GEMINI TF PET / CT cu tehnologia time - of – flight , care furnizeaza aceeasi calitate a imaginii, indiferent de dimensiunile pacientului, in timp scurt si la niveluri scazute ale dozei.

Producatori

Philips