Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Al VII-lea Congres National al Societatii de Chirurgie Cardiovasculara, 22 - 25 septembrie 2011

21 September 2011

In intervalul 22 – 25 septembrie 2011, Radius Medical participa in calitate de Sponsor de Platina la al VII-lea Congres National al Societatii de Chirurgie Cardiovasculara organizat la Hotel Sport – Poiana Brasov.

Acest eveniment reprezinta o oportunitate pentru cresterea notorietatii companiei in domeniul chirurgiei vasculare prin promovarea produselor Edwards Lifesciences si Sorin Group direct catre cadrele medicale participante la congres.

In cadrul programului stiintific din data de 23 septembrie 2011 (16:00 – 17:30), Radius Medical faciliteaza prezenta a doi lectori, reprezentanti ai companiei Edwards Lifesciences, ce vor sustine urmatoarele prezentari:

Dr. Vinayak Bapat (London, UK)
“Current status of TAVI with Edwards Sapien XT valve”

Dr. Przemyslaw Weglarz (Katowice, Poland)
“Edwards Lifesciences Sapien XT valve and transfemoral access”

Pentru mai multe informatii, va asteptam in intervalul mentionat la standul nostru din cadrul expozitiei medicale specializate ce se va desfasura in paralel cu lucrarile stiintifice ale Congresului SRCCV 2011.