Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Clinica stomatologica de 230.000 Euro la Brasov

17 August 2009
Bucureşti, 17 august 2009 - Radiusmed, distribuitor de echipamente medicale pentru stomatologie, a finalizat utilarea completă cu aparatură medicală a clinicii stomatologice Diamond Dent. Valoarea totală a investiţiei în noul centru este de 230.000 euro.

Clinica Diamond Dent este una de referinţă în topul clinicilor stomatologice private din Braşov. Aici se aplică o nouă tehnică prin care pacienţii pot beneficia de un tratament stomatologic fără durere şi fără teamă, un procedeu recent introdus în România şi practicat în prezent în doar câteva clinici private. Inhalosedarea cu protoxid de azot este un tip de anestezie care constă în aplicarea unei măşti la nivelul nasului, prin care pacientul inhalează gazul pe tot parcursul tratamentului. Procedeul este indicat în special în cazul copiilor, care au teamă faţă de dentist.

Fiind cea mai recentă clinică stomatologică dotată de Radiusmed, Diamond Dent dispune de patru cabinete complet echipate cu tehnologie de ultimă generaţie: unituri dentare A-dec dotate complet cu accesorii, laser chirurgical, aparatură specială pentru tratamentul endodontic, lampă de albire cu accelerator de albire, aparatură specifică pentru inserarea implanturilor şi pentru celelalte manopere chirurgicale, cameră specială pentru sterilizare, cameră specială pentru radiologie dotată cu Orthopantomograph cu braţ Cephalostat OC 200 şi aparat pentru radiografii intraorale Focus.

"Am început colaborarea cu Radiusmed în urmă cu un an, motivaţi de prestigiul produselor, de serviciile oferite de companie, cât şi de încrederea pe care echipa de profesionişti a reuşit să ne-o inspire. Pe parcursul colaborării noastre totul a mers excelent, motiv pentru care îi putem recomanda cu plăcere drept un viabil furnizor de echipamente, cât şi un partener pe care te poţi baza". a declarat Dr. Paula Mureşan, directorul clinicii Diamond Dent.

Diamond Dent oferă pacienţilor săi toată gama de servicii stomatologice: terapie cu laser, protetică (lucrări din ceramică presată, ceramică pe zirconiu şi pe aur platinat), implanturi dentare şi chirurgie orală, ortodonţie, pedodonţie (tratamente pentru copii), terapie endodontică şi terapia cariilor, tratamente cosmetice sau radiologie dentară.

Despre Radiusmed

Radiusmed este o companie romaneasca de top care promoveaza cele mai avansate tehnologii in domeniul sanatatii, oferind solutii pentru imbunatatirea semnificativa a diagnosticului, tratamentului si ingrijirii pacientilor. De peste 10 ani, Radiusmed furnizeaza echipamente pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect.