Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie, 31 mai - 1 iunie 2012

24 May 2012

In intervalul 31 mai – 1 iunie 2012, compania noastra participa in calitate de Sponsor de Platina la Conferinta Natională a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, organizata la Grand Hotel Italia – Cluj Napoca.

Acest eveniment reprezinta o oportunitate pentru cresterea notorietatii companiei in domeniul ultrasonografiei prin promovarea produselor Philips direct catre cadrele medicale participante la congres.

In cadrul programului stiintific din data de 1 iunie 2012 (14:20 – 15:20), Sala Vivaldi - Verdi, compania noastra - reprezentant unic autorizat Philips in Romania - sustine prezentarile:

Lectori: Prof. Dr. Radu Badea, Dr. Attila Tamas, Dr. Mihai Moale
“ Proceduri ecografice de ultima ora bazate pe tehnologia xMATRIX - valoare diagnostica adaugata rezultata din aplicatii clinice”

Lector: Prof. Dr. Ioana Anca
“Ecografia pediatrica. Imagini de inalta performanta folosind tehnologia xMATRIX"


Va asteptam cu drag la standul nostru din cadrul expozitiei tehnice pentru a afla ultimele noutati in domeniul ultrasonografiei Philips si pentru a va inscrie la cele doua TOMBOLE organizate de compania noastra in datele de 31 mai 2012, respectiv 1 iunie 2012!