Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Curs Colonoscopie Virtuala, Centrul Medical VieCuri, 18-20 noiembrie 2010

12 October 2010
In perioada 18 – 20 noiembrie 2010 are loc cea de-a treia editie a “Cursului de Colonoscopie Virtuala” din cadrul Centrului Medical VieCuri, Venlo, Olanda. Cursul este adresat medicilor radiologi.

Pe parcursul celor trei zile vor fi studiate 50 de cazuri CTC impreuna cu medici radiologi de renume. Fiecare caz va fi analizat de participanti cu ajutorul unui software avansat de procesare a imaginii. Apoi lectorii cursului vor realiza o analiza in plen a cazurilor, pe baza rapoartelor chirurgicale si patologice complete.

Dupa acest curs, participantii vor putea efectua si analiza investigatii CTC in cadrul departamentelor spitalelor sau clinicilor in care isi desfasoara activitatea.

Cursul este organizat impreuna cu Academia CT Philips Healthcare. Statiile de lucru utilizate pentru procesarea imaginilor sunt Philips CT EBW, inclusiv detectarea automata a polipilor si curatarea electronica a rezidurilor.

Pentru informatii suplimentare:
Cosmin CURARIU
Account Manager Radiology
Tel. 021 – 3172102
E-mail: cosmin.curariu@gadagroup.com

Pentru accesul la brosura de prezentare a cursului, dati click pe link-ul: