Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Discount 5% pentru uniturile dentare A-dec

26 May 2009
A-dec 300 Avand in vedere situatia economico-financiara interna si internationala, precum si fluctuatiile semnificative ale ratelor de schimb valutar din ultima perioada, radiusmed si producatorul american de unituri dentare A-Dec Intenational au decis reducerea temporara a preturilor de lista cu 5%.

Prin aceasta actiune dorim sa sustinem o parte din efortul companiei Dumneavoastra in noile investitii pe care le aveti in derulare.

Discountul suplimentar se acorda pentru contractele incheiate in perioada 16.05.2009 – 15.10.2009. In cazul modificarii conditiilor de acordare a discountului suplimentar veti fi informat cu minim 7 zile in avans de catre reprezentantul zonal Radiusmed.

Pentru orice intrebari sau detalii va rugam sa contactati reprezentantii Radiusmed din zona Dumneavoastra sau departamentul de relatii clienti al companiei noastre.