Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Euromaterna - primul spital de obstetrica-ginecologie de cinci stele din sud-estul Romaniei

15 May 2009
Euromaterna, primul spital de obstetrica ginecologie din Constanta, este inaugurat astazi, in prezenta a importante autoritati.

La evenimentul de deschidere oficiala participa Radu Mazare, primarul Municipiului Constanta, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta si Liviu Brailoiu, prefectul judetului Constanta.

Euromaterna este cel mai performant spital de obstetrica ginecologie din sud-estul tarii, folosind cele mai inalte standarde de functionare. Atat sediul modern, cat si dotarea si aparatura de ultima generatie il claseaza in topul spitalelor similare de elita din Romania si Europa.

Euromaterna lanseaza o serie de servicii medicale noi, practicate in premiera in partea de sud-est a Romaniei: procesul de fertilizare in vitro, recoltarea de celule stem sau nasterea in apa.

Spitalul are o capacitate de 20 de rezerve spatioase pentru o singura persoana dotate cu grup sanitar propriu, patul bebelusului si fotoliu-pat pentru insotitor. De asemenea, Euromaterna are 4 sali de nastere si 2 sali de operatie, o arie care deserveste exclusiv partea de fertilizare in vitro, iar in curs de finalizare sunt o sala de sport si o cafetarie interioara. Valoarea totala a investitiei in noul spital se ridica la aproximativ 7 milioane de euro.

"Am construit un centru in care pacientul sa se simta protejat si ingrijit. Un mediu civilizat in care clientul are prioritate si in care gaseste cele mai profesioniste servicii medicale, avand ca profil principal maternitatea. Credem ca vom satisface nevoile si exigentele pacientilor nostri gratie calitatii inalte a serviciilor si a excelentului raport calitate-pret", declara Dr. Ion Rusa, presedinte Euromaterna.

Pretul unei nasteri naturale in maternitatea Euromaterna este de 4.500 lei, cost care include toata gama de servicii aditionale: anestezia epidurala, recoltarea de celule stem, 3 zile spitalizare, inclusiv catering, hainute pentru nou-nascut, precum si halate speciale si prosoape pentru mama. Costul nasterii prin cezariana sau nasterii acvatice este de 5.000 lei, incluse fiind, de asemenea, si serviciile aditionale. Celelalte preturi dedicate fiecarui serviciu oferit de Euromaterna se gasesc si pe www.euromaterna.ro

Echipa de medici Euromaterna este formata din: Ion Marius Rusa, presedinte Euromaterna, Emil Nicolae, director general Euromaterna, Florian Dantes, Dan Mugurel Raica, specialistii in fertilizare in vitro Ion Sebastian Lutescu si Ioana Lutescu, medicii anestezisti Asan Rucni si Mihaela Cosofert, precum si Lenuta Malcea - medic primar pediatru si specialist neonatolog.

Radiusmed a utilat spitalul Euromaterna cu mobilier specializat precum: paturi electrice pentru saloane, mese electrice de examinare si interventie ginecologie, paturi pentru nou-nascuti, scaune de transfer pacienti, toate produse de compania americana Hill-Rom - leader in domeniul echipamentelor pentru ingrijirea pacientilor. Radiusmed a fost furnizorul principal pentru echipamentele destinate sectiei de terapie intensiva nou-nascuti.

De asemenea, Integrine - compania care ofera servicii profesionale si solutii de livrare "la cheie" dedicate exlusiv unitatilor medicale - a realizat planul de afaceri si design-ul conceptual initial al spitalului.

Despre Radiusmed

Radiusmed este o companie romaneasca de top care promoveaza cele mai avansate tehnologii in domeniul sanatatii, oferind solutii pentru imbunatatirea semnificativa a diagnosticului, tratamentului si ingrijirii pacientilor. De peste 10 ani, Radiusmed furnizeaza echipamente pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect.

Despre Integrine

Integrine este prima companie romaneasca care ofera o gama completa de servicii si solutii profesionale pentru unitati de ingrijire a sanatatii aflate fie in faza de concept, fie in diferite stadii de dezvoltare si a caror complexitate variaza de la clinici stomatologice si ambulatorii de specialitate la maternitati si spitale multi-disciplinare. Astfel, Integrine asigura servicii de planificare strategica, consultanta financiara, planificare si furnizare de echipamente medicale, proiectare si lucrari de constructie, precum si management de proiect si consultanta pentru obtinerea avizelor de specialitate. Mai multe informatii pe www.integrine.ro