Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Imagini curs "Notiuni de baza in imagistica prin rezonanta magnetica"

08 October 2009

Intre 6 si 9 octombrie, la Hotel Unirea din Iasi, Radiusmed, impreuna cu Philips Healthcare si cu Societatea de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania au lansat oficial primul curs de “Notiuni de baza in imagistica prin rezonanta magnetica”. La eveniment, au fost prezenti: Prof. Dr. Dragos Negru, Presedintele Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania, Octavian Netcu Director General Radiusmed precum si Catherine Westbrook si John Talbot, initiatorii cursului la nivel international.

“Imagistica prin rezonanta magnetica evolueaza rapid, oferind noi provocari medicilor radiologi. Intelegerea in profunzime a conceptelor teoretice, a tehnologiei si a practicii clinice sunt lucruri esentiale in procesul complex de pregatire a unui medic specialist in imagistica prin rezonanta magnetica. Dorim ca acest curs sa aiba o periodicitate anuala, pentru ca fiecare generatie de medici rezidenti sau specialisti sa poate avea acces la o instruire de inalt standard, sub indrumarea unor lectori renumiti in domeniu, cum sunt John Talbot si Catherine Westbrook”, a declarat Prof. Dr. Dragoş Negru, Preşedintele Societăţii de Radiologie şi Imagistică Medicală din România

“Notiuni de baza in imagistica prin rezonanta magnetica” este un program intensiv de patru zile prin care furnizam informatie de ultima ora despre imagistica prin rezonanta magnetica. Cursul este focusat pe o participare activa a cursantilor, iar noi lectorii suntem interesati sa generam discutii care sa puna informatiile furnizate intr-un context practic“ au declarat in cadrul evenimentului Catherine Westbrook si John Talbot conferenţiari şi iniţiatori ai proiectului.“Investitia in programe educationale de specialitate este una dintre prioritatile Radiusmed. Cu sprijinul producatorilor si al societatilor nationale de profil intentionam sa organizam seminarii si cursuri dedicate medicilor specialisti. Acesta este doar inceputul. Dorim sa promovam nu numai echipamente si tehnologii inovatoare, dar si o instruire corespunzatoare a personalului medical din Romania in cele mai avansate proceduri si tehnici de diagnostic si tratament" a declarat Octavian Netcu Director General Radiusmed.Pe parcursul evenimentului, la Iasi sunt prezenti peste 35 de tineri medici rezidenţi în radiologie, medici specialişti în radiologie, asistenţi medicali radiologi precum şi medici din Romania care au dorit sa afle noutati de ultima ora in domeniu.