Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Noul catalog KLS Martin pentru instrumentar este acum disponibil on-line!

05 August 2009Un catalog voluminos, cu peste 1200 pagini este acum valabil cu un singur click. Puteti vizitata site-ul www.klsmartin.com, dati click pe link-ul catre catalog din partea de sus a paginii de home. Versiunea on-line a catalogului poate fi accesata de orice vizitator, oricand, fara a fi necesara o parola.

Limba dorita se seteaza automat in concordanta cu cea aleasa in momentul in care accesati site-ului. Poate fi schimbata oricand printr-un simplu click in coltul din dreapta sus al paginii. La fel ca si in varianta printata, catalogul on-line este disponibil in cinci limbi: germana, engleza, spaniola, franceza si italiana.


Este disponibila o intreaga gama de optiuni de cautare:

  • Cautare prin inserare directa a numarului de catalog pentru un item specific

  • Cautarea intr-un grup de itemi

  • Cautarea dupa numele autorului

  • Cautarea unui anumit tip de instrument

  • Cautarea prin inserare a numarului de catalog al unui produs ce apartine unui alt producator. Puteti selecta intre 13 producatori diferiti. Inserati numarul de catalog al itemului si programul va face automat corespondenta cu itemul echivalent KLS Martin. Desigur, lista de selectare a producatorilor contine doar itemi pentru care exista produse KLS Martin echivalente.


Functionalitate Notepad va permite salvarea itemilor de interes intr-un fisier personalizat. Mai mult, aceasta functionalitate va permite inserarea de comentarii / observatii pentru fiecare item. In momentul in care ati gasit item-ul de interes pe baza diverselor criterii de cautare disponibile, introduceti cantitatea dorita si dati click pe marcatorul verde din casuta alaturata, iar item-ul se adauga automat in Notepad.

Odata ce ati completat numele si adresa dumneavoastra in sectiunile on-line, daca doriti sa obtineti o oferta puteti trimite cu un singur click fisierul Notepad creat direct catre KLS Martin.

Sectiunea FAQs va raspunde la intrebari legate de catalogul on-line. Astfel, daca aveti nelamuriri, va rugam utilizati sectiunea e-mail special creata in aces scop.

Pentru acces direct la catologul on-line, va rugam dati click pe linkul de mai jos:


Catalog KLS Martin on-line