Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Simpozion de radiologie interventionala 6-7 iunie 2014

04 May 2014

Simpozion de radiologie interventionala 6-7 iunie 2014, Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, Bucuresti

 

SIMPOZION CREDITAT CMR

 

Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, in parteneriat cu Philips Healthcare si Gadagroup Romania, are deosebita onoare de a va invita la Simpozionul de radiologie interventionala ce va avea loc in perioada 6-7 iunie 2014, la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, Bulevardul Nicolae Balcescu 4, Bucuresti.

 

Evenimentul va fi coordonat de Dr. Bogdan Popa – Presedinte Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania (Sectiunea Radiologie si Oncologie Interventionala) si Dr. Stefanita Dima (Sectiunea Neuroradiologie Interventionala), si prezidat de Prof. Dr. Gheorghe Iana.

 

Simpozionul isi propune sa aduca in prim plan procedurile interventionale in domeniul oncologiei si neurologiei si rolul acestora in tratamentelor diferitelor afectiuni. Vor fi prezentate tehnici actuale utilizate in oncologia si neuroradiologia interventionala exemplificate prin cazuri practice, si prin intermediul invitatilor din afara tarii vor fi expuse practicile utilizate in clinici din afara Romaniei.

 

Durata: 2 zile

Limba cursului: Romana

Numar limitat participanti: 40 de participanti

 

Taxa participare

 

a) Inregistrare si plata pana la 15 mai 2014
   - Medici specialisti: 100 lei
   - Medicii rezidenti: 50 lei

 

b)Inregistrare si plata dupa 15 mai 2014
   - Medici specialisti: 150 lei
   - Medicii rezidenti: 75 lei

 

Taxa de participare se va achita catre Gadagroup Romania SRL, CUI RO8936710, cont RO53 RZBR 0000 0600 1549 0824, deschis la Raiffeisen Bank.

 

ATENTIE! Pe documentul prin care efectuati plata taxei de participare trebuie specificat lizibil NUMELE PARTICIPANTULUI si mentionat "Simpozion de radiologie interventionala" pentru a putea fi luat in considerare ca participant.

 

CONFIRMAREA INREGISTRARII: Confirmarea inregistrarii se face prin trimiterea formularului de inregistrare completat integral si a copiei dupa documentul ce atesta plata taxei de participare la adresa de mail: veronica.alecsa@gadagroup.com sau la numarul de fax: 021-3172105

 

 

Pentru inscrieri si detalii suplimentare:
Veronica ALECSA, Marketing Coordinator
E-mail: veronica.alecsa@gadagroup.com
Tel: 021-3172102