Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

The GADA Group anunta implementarea strategiei "One GADA"

27 October 2011
Bucuresti, 27 octombrie 2011 - The GADA Group, distribuitor pan-European de echipamente si furnizor de servicii specializate pentru institutii medicale publice si private, anunta implementarea strategiei “One GADA” in Romania. Decizia a venit pe fondul dorintei de crestere a recunoasterii brandului companiei in toate pietele unde activeaza in prezent, scopul final fiind cel al aducerii The GADA Group pe pozitia de lider pan - european in domeniile de activitate.

In Romania, companiile Gadagroup Romania SRL, Radius Medical SRL si Medical Management Services SRL vor fuziona sub un singur brand, GADA, intr-o singura companie, GADA Romania SRL, ce va desfasura activitatile de distributie, promovare si asistenta tehnica pentru echipamente si dispozitive medicale. Fuziunea este preconizata a se finaliza pana la sfarsitul anului 2011.

De asemenea, societatea Integrine SRL isi schimba denumirea in GADA Healthcare Solutions SRL continuand sa desfasoare activitati privind realizarea de proiecte complexe si de furnizare de servicii integrate pentru facilitati medicale.

“Cresterea recunoasterii brandului GADA pe piata romaneasca este o completare a eforturilor grupului privind intarirea echipei manageriale, a fortei de vanzari la nivel national, a dezvoltarii portofoliului de produse precum si a capacitatii privind furnizarea de servicii de asistenta tehnica si project management. Integrarea strategica a activitatilor noastre sub umbrela brandului GADA® aduce avantajul unei platforme extinse ce va facilita consolidarea pozitiei de frunte pe care o detinem in Romania”, a declarat Octavian Netcu – Country Manager Gadagroup Romania.

In Italia si Turcia, implementarea strategiei “One GADA” se va finaliza in Q4 2011, respectiv Q1 2012.

Despre The GADA Group Ltd

The GADA Group cu sediul în Londra, UK, este distribuitor pan-european de top pentru dispozitive, echipamente si tehnologii medicale, si furnizor de servicii specializate de asistenta medicala si proiecte integrate pentru institutiile publice si private. Compania are activitati in Italia, Romania si Turcia în urmatoarele domenii: cardiovascular, laborator & transfuzie, general hospital, servicii de perfuzie, dializa, radiologie & imagistica si servicii integrate. Mai multe detalii pe www.gadagroup.com, www.gadagroup.ro.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta:

Gadagroup România SRL
Veronica ALECSA
Corporate Identity & Communication Manager
Tel: +40 21 317 21 02

The GADA® Group Ltd.
Daniel J. Novacek
Head of Corporate Strategy Planning& Business Development (M&A)
Head of Corporate Communication
Tel: +44 (0) 7912 514029