Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

The GADA Group Ltd. a achizitionat 70% din grupul de firme Radiusmed-Integrine-MMS

15 February 2010
Bucuresti, 15 februarie 2010 – The GADA Group Ltd a achizitionat 70% din capitalul social al grupului de firme detinute si conduse de Octavian Netcu: Radiusmed, Integrine si Medical Mangement Services, printr-o operatiune de cesiune si schimb de actiuni. In urma achizitiei, Dl. Octavian Netcu devine cel de-al 5-lea actionar al The GADA Group Ltd.

„The GADA Group este un jucator important pe piata echipamentelor medicale din Europa. De aceea cred ca apartenenta la un grup international puternic, cu o echipa manageriala experimentata si cu o dezvoltare pan-europeana, va stimula dezvoltarea companiilor din grupul pe care il conduc si va deschide noi oportunitati de afaceri atat in Romania cat si in zona Centrala si Sud-Est Europeana”, a declarat Octavian Netcu.

In primul trimestru al anului 2010, integrarea activitatilor in Romania se va finaliza prin preluarea de catre noua societate infiintata - Gadagroup Romania - a serviciilor financiare, operationale, IT, marketing si comunicare pentru toate cele trei companii din grup.

The GADA Group este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si solutii medicale din Europa, cu sediul la Londra, Marea Britanie si activitati in Italia si Turcia. Cu un numar de peste 240 de angajati si un venit anual de peste 70 de milioane EUR, compania are ca principale zone de activitate: echipamente, dispozitive si servicii pentru cardiologie si radiologie interventionala, chirurgie cardiaca, precum si echipamente si consumabile specializate pentru chirurgie generala, terapie intensiva, dializa, transfuzii si laborator.

Despre The GADA Group Ltd

The GADA Group cu sediul în Londra, UK, este distribuitor pan-european de top pentru dispozitive, echipamente si tehnologii medicale, si furnizor de servicii specializate de asistenta medicala si proiecte integrate pentru institutiile publice si private. Compania are activitati in Italia, Romania si Turcia în urmatoarele domenii: cardiovascular, laborator & transfuzie, general hospital, servicii de perfuzie, dializa, radiologie & imagistica si servicii integrate. Mai multe detalii pe www.gadagroup.com

Despre Radiusmed

RADIUSMED este o companie romaneasca de top care promoveaza cele mai avansate tehnologii in domeniul sanatatii, oferind solutii pentru imbunatatirea semnificativa a diagnosticului, tratamentului si ingrijirii pacientilor. De peste 12 ani, RADIUSMED furnizeaza echipamente pentru radiologie si imagistica, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, chirurgie, infrastructura medicala, si stomatologie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect.

Despre Integrine

Integrine® este prima companie din Romania care ofera o gama completa de servicii si solutii profesionale pentru unitati de ingrijire a sanatatii aflate fie in faza de concept, fie in diferite stadii de dezvoltare si a caror complexitate variaza de la clinici stomatologice si ambulatorii de specialitate la maternitati si spitale multi-disciplinare. Astfel, Integrine asigura servicii de planificare strategica, consultanta financiara, planificare si furnizare de echipamente medicale, proiectare si lucrari de constructie, precum si management de proiect si consultanta pentru obtinerea avizelor de specialitate. Mai multe detalii pe www.integrine.ro

Despre Medical Management Services

Medical Management Services ofera servicii medicale specializate, precum si activitati de instruire si formare profesionala. Mai multe detalii pe www.remedis.ro