Download brosuri

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Workshop cardio CT, 7 - 8 Aprilie 2009

16 March 2009
Philips Healthcare si radiusmed au deosebita placere de a va invita la Cursul de pregatire avansata in aplicatii cardiace pentru CT multislice.

Evenimentul va avea loc in intervalul Marti, 7 aprilie 2009 - Miercuri, 8 aprilie 2009 la Hotelul Howard Johnson Plaza - Sala Arizona, Calea Dorobantilor nr. 5 - 7, Sector 1, Bucuresti.

 

 

 

Curs de pregatire avansata in aplicatii cardiace pentru CT MULTISLICE

Durata: 2 zile
Locatie: Bucuresti
Limba cursului: Engleza
Date: 7-8 Aprilie, 2009

 

De ce acest curs?

Rolul tehnologiei CT multi – detector in diagnosticul bolilor cardiace a fost revolutionat de introducerea scannerelor cu 64 de slice-uri. In combinatie cu tehnici de procesare avansate pentru imagini, acum se pot realiza examinari de rutina precum "calcium scoring", detectia stenozei, perfuzia si viabilitatea tesutului miocardic.

 

Pentru cine este acest curs?

» Pentru fiecare medic specialist cardiolog si radiolog care doreste sa invete despre noile tehnici si care doreste sa se familiarizeze cu diversele aplicatii

» Pentru fiecare medic cardiolog si radiolog care doreste sa lucreze cu tehnologia cea mai noua in Cardiac CT si care doreste sa experimenteze avantajele acestuia in fluxul de lucru si in interpretarea diagnosticului specific.

 

Ce veti invata la acest curs?

» Veti cunoaste detalii despre noile tehnici in Cardiac CT

» Veti invata cum sa interpretati si sa analizati diversele cazuri Cardiac CT, ghidati de discutiile intense avute cu echipa de experti

» Veti invata cum veti putea folosi protocoale de scanare pentru optimizare dozei

» Veti primi indicatii utile de la specialisti experimentati in cardiac CT

De ce este acest curs special?

Cursul este focusat pe studii de caz si aplicatii clinice pe statia de lucru.