Compresoare si aspiratie


Combinatia intre calitatea ridicata a produselor Ekom si pretul lor avantajos le face foarte competitive pe piata echipamentelor medicale. Obiectivele majore ale Ekom sunt acelea de a oferi echipamente care raspund celor mai inalte cerinte ale pietei si a imbunatati permanent calitatea produselor si tehnologia de fabricatie.

Nucleul produselor Ekom este reprezentat de compresoarele fara ulei si pompelor de aspiratie, precum si accesoriile acestora.Toate au fost proiectate special pentru utilizarea in cabinete stomatologice, de chirurgie oro-maxilo-faciala,laboratoare de tehnica dentara si instalatii centalizate pentru furnizarea aerului comprimat medical.


Prin folosirea segmentilor de piston din teflon cu ungere automata, a caror utilizare nu pune in pericol sanatatea pacientilor si personalului, a unui invelis de protectie a suprafetei interioare a rezervoarelor de aer precum si sistemului automat de uscare si filtrare, compresoarele Ekom asigura atingerea unei inalte calitati a aerului. Datorita nivelului scazut de zgomot si a faptului ca nu folosesc ulei sunt considerate ecologice, caliatate ce devine din ce in ce mai importanta astazi.

Producatori

Ekom