Stomatologie

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Radiologie panoramica


Noua familie de echipamente Orthopantomograph® 200 duce mai departe reputatia de fiabilitate si excelenta clinica pe care uniturile panoramice Instrumentarium au castigat-o de la prima lor introducere pe piata, acum mai mult de 40 de ani.

Instrumentarium este inventatorul legendarului Orthopantomograph® care este comercializat astazi sub denumirile  OP200, OC200, precum si versiunile digitale OP200D si OC200D.

Echipamentele OP sunt recunoscute pentru posibilitatile multiple de upgradare la cefalometrie, digital, tomografie volumetrica.

Echipamentele de radiologie Instrumentarium sunt comercializate exclusiv in Romania de catre compania noastra inca din anul 2000 si sunt autorizate de catre Ministerului Sanatatii si de catre CNCAN pentru comercializare, instalare si functionare. Echipamentele de radiologie dentara sunt instalate in peste 20 de cabinete stomatologice si clinici de diagnostic radiologic de prestigiu din Bucuresti si tara.

Producatori

Instrumentarium