Ultrasonografie

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Epiq 5

Epiq 5
mareste imaginea
Cea mai puternică arhitectură creată de Philips, aplicată imagisticii ecografice – atinge toate aspectele legate de achizitie si procesare a semnalelor acustice, permițându-vă să experimentați cu adevărat evoluția ultrasonografiei . EPIQ 5 este sustinut de tehnologia de vârf - Anatomical Intelligence.

Aplicatii clinice:

 • • Abdomen, Obstetrica, Pediatric, Ecocardiografie (fetal, pediatric, adult, stres, transesofagian adult si pediatric), Cerebrovascular, Parti moi si superficial, Ginecologie si fertilitate,Prostata, Vascular (periferic, cerebrovascular, temporal TCD si abdominal), Musculoscheletal (superficial si general), Imagistica de contrast, Elastografie, Elastometrie, Imagistica interventionala; Imagistica intraoperatorie.

Caracteristici si beneficii:

 • Philips nSIGHT reprezinta o abordare cu totul noua a imagisticii ecografice. Arhitectura nSIGHT, proprietara Philips, introduce noua tehnologie de formare a imaginilor ecografice fara nici un compromise. Fata de sistemele conventionale ce formeaza imaginea linie cu linie, nSIGHT creeaza imagini cu o rezolutie optima pana la nivelul de pixel.
 • Calitatea imaginii: cifrele fac diferenta! Comparand EPIQ7 cu un sistem ecografic premium conventional se observa un avans semnificativ in calitatea imaginii:
  • Până la 76% crestere a penetrării
  • Până la 213% crestere a rezolutiei temporare
 • Tehnologia cristalelor PureWave reprezinta cel mai mare progres in domeniul traductoarelor piezoelectrice din ultimii 40 de ani. Cristalele pure si uniforme folosite in traductoarele PureWave sunt cu 85% mai eficiente decat materialul piezoelectric conventional, rezultatul fiind obtinerea de performante exceptionale in timpul scanarii. Aceasta tehnologie permite o mai buna penetrare in cazul pacientilor dificili si obtinerea unei rezolutii excelente, totul cu un singur traductor.
 • Elastografia: Pentru mai multe informatii definitorii asupra elasticitatii testului, EPIQ7 este unic conceput pentru a suporta atat elastografia tip “strain”, cat si metoda “shear wave” (cu unde de forfecare). Imagistica de mare sensitivitate tip “strain” nu necesita compresie externa si poate fi utilizata pentru evaluarea elasticitatii relative a tesutului intr-o varietatea de aplicatii. Elastografia “shear wave” utilizeaza sisteme de pulsatie unice pentru a genera si masura viteza de propagare a undelor de forfecare prin tesut. Prin aceasta tehnica se efectueaza o masurare absoluta a elasticitatii tesutului, ce s-a dovedit utila in evaluarea unor boli, cum ar fi fibroza hepatica.
 • Cu o greutate de doar 104,3 kg, EPIQ7 este cel mai usor echipament din clasa sa si cu 40% mai usor decat cel mai greu sistem premium competitor. Cu ajutorul functiei “Sleep mode”, aparatul poate fi mutat si repornit in cateva secunde. Monitorul se pliaza pentru a reduce inaltimea totala a sistemului in vederea transportarii
 • Extrem de silentios! In timpul functionarii, EPIQ 7 produce un zgomot de aproximativ 37-41 dB, acesta fiind echivalentul sunetului unei biblioteci!
 • Cu ajutorul optiunii SmartExam timpul de examinare se reduce cu 30-50%, apasarile de taste cu pana la 300 pe examen, rezultatul fiind un nivel mai mare de coerenta al examinarii. Este rapid si usor de personalizat, oferind adnotari precise si consistente, comutari de mod automate pentru eficientizarea examinarii. Rezultatul este mai mult timp de concentrare asupra pacientilor, cresterea increderii in studiile effectuate, mai putine miscari repetitive, mai putin stres , mentinerea mai usoara a programarilor si eficientizarea departamentului.
 • Anatomical intelligence este inima lui EPIQ 5. La baza puternicii arhitecturi a EPIQ 5 sta tehnologia Anatomical Intelligence Ultrasound (AIUS), conceputa pentru a transforma ecograful dintr-un sistem pasiv intr-un sistem activ. Cu ajutorul modelelor de organe, posibilitatea de feliere a imaginilor si cuantificarea ce si-a dovedit eficienta, examenele sunt mai usor de efectuat, cu adevărat reproductibile si ofera cele mai inalt nivel de informatii clinice.
 • Q-Apps - EPIQ 5 ofera o gama variata calcule avansate pentru cuantificarea informatiilor din imaginile ecografice.
Producator:
Philips, Olanda
Philips, Olanda