Ultrasonografie

Activitate suport

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi informatii legate de echipamentele medicale si proiectele dezvoltate de GADA Group Romania.

Certificari

Epiq 7

Epiq 7
mareste imaginea
Cea mai puternica arhitectura creata de Philips, aplicata imagisticii ecografice – atinge toate aspectele legate de achizitie si procesare a semnalelor acustice, permitându-va sa experimentati cu adevarat evolutia ultrasonografiei . Sustinuta de familia Philips de traductoare xMATRIX si tehnologia de vârf Anatomical Intelligence, aceasta platforma va ofera cel mai inalt nivel de performanta ecografica premium.

Aplicatii clinice:

  • Abdomen, Obstetrica, Pediatric, Ecocardiografie (fetal, pediatric, adult, stres, transesofagian adult si pediatric), Cerebrovascular, Parti moi si superficial, Ginecologie si fertilitate,Prostata, Vascular (periferic, cerebrovascular, temporal TCD si abdominal), Musculoscheletal (superficial si general), Imagistica de contrast, Elastografie, Elastometrie, Imagistica interventionala; Imagistica intraoperatorie

Caracteristici si beneficii:

  • xMATRIX este cea mai avansata si versatila tehnologie aplicata traductoarelor . EPIQ 7 este un echipament premium capabil sa ruleze suita completa a celor mai inovatoare traductoare de ultrasunete din lume. Prin simpla atingere a unui buton, xMATRIX ofera toate modalitatile de lucru intr-un singur traductor: 2D, 3D/4D, Live xPlane, Live MPR, MPR, Doppler, color Doppler, si CPA. Toate traductoarele xMATRIX incorporeaza tehnologia PureWave
  • EPIQ 7 este capabil de scanare panoramica volumetrica a unui organ. Imagistica panoramica de volum foloseste tehnologia Live xPlane pentru achizitia unui volum calibrat pe un domeniu extins de vizualizare.
  • Elastografia: Pentru mai multe informatii definitorii asupra elasticitatii testului, EPIQ7 este unic conceput pentru a suporta atat elastografia tip “strain”, cat si metoda “shear wave” (cu unde de forfecare). Imagistica de mare sensitivitate tip “strain” nu necesita compresie externa si poate fi utilizata pentru evaluarea elasticitatii relative a tesutului intr-o varietatea de aplicatii. Elastografia “shear wave” utilizeaza sisteme de pulsatie unice pentru a genera si masura viteza de propagare a undelor de forfecare prin tesut. Prin aceasta tehnica se efectueaza o masurare absoluta a elasticitatii tesutului, ce s-a dovedit utila in evaluarea unor boli, cum ar fi fibroza hepatica.
  • Anatomical intelligence este inima lui EPIQ 7. La baza puternicii arhitecturi a EPIQ 7 sta tehnologia Anatomical Intelligence Ultrasound (AIUS), conceputa pentru a transforma ecograful dintr-un sistem pasiv intr-un sistem active. Cu ajutorul modelelor de organe, posibilitatea de feliere a imaginilor si cuantificarea ce si-a dovedit eficienta, examenele sunt mai usor de efectuat, cu adevarat reproductibile si ofera cele mai inalt nivel de informatii clinice.
  • Fuziunea imaginilor, rapida si eficienta, va ajuta sa luati decizii de incredere chiar si in cazurile dificil de diagnosticat. Cu noi capabilitati de fuziune complet integrate, ce includ un flux de lucru simplificat, aceasta tehnologie permite obtinerea de fuziune rapida si eficienta a echipamentelor CT/MR/PET cu imaginile ecografice in timp real.
  • Q-Apps - EPIQ 7 ofera o gama variata calcule avansate pentru cuantificarea informatiilor din imaginile ecografice.
  • Extrem de silentios! In timpul functionarii, EPIQ 7 produce un zgomot de aproximativ 37-41 dB, acesta fiind echivalentul sunetului unei biblioteci!
Producator:
Philips, Olanda
Philips, Olanda